• 09:00 - 12:00 / 14:00 - 18:00

  Altijd mogelijk op afspraak, ook buiten onze openingsuren.

Interieur.

Wij bij Gentini's ontwerpen jouw droom en realiseren jouw project van A tot Z.
Het is ons doel om vanuit onze eigen passie en kennis een zo goed mogelijk eindresulaat te bekomen. Aan de hand van ons design-concept is het mogelijk om alles flexibel af te stemmen naar uw persoonlijke wensen en in functie van uw project te ontwerpen.

 • Winkelinrichting

  Is uw zaak aan vernieuwing toe of start u voor de eerste keer? Bij Gentini's staan we steeds paraat om u te helpen en het nodige advies te verschaffen. Een goede uitstraling gecombineerd met een functionele indeling worden steeds belangrijker voor uw winkel. Om deze reden gaan onze specialisten graag samen met u opzoek naar het ideale concept voor uw zaak. Vanuit onze jaren lange ervaring gaan we zowel u als uw doelgroep analyseren om de ideale visie voor uw zaak te bekomen.

  meer info
 • Renovatieprojecten

  Voor de ultieme keuken en interieur inspiratie moet je in onze showroom te Liedekerke zijn. Wandel door onze verschillende voorbeeld appartementen waarin onze interieurarchitecten speciaal voor u de verscheidene stijlen en keukens samen geïntegreerd hebben tot een stijlvol geheel.

  meer info