• 09:00 - 12:00 / 14:00 - 18:00

  Altijd mogelijk op afspraak, ook buiten onze openingsuren.

Meubelen.

Gentinis heeft zijn eigen exclusieve design meubellijn van sofa’s, salons, stoelen, bedden en nog veel meer. Wij beschikken over een groot assortiment meubels, voor elk mogelijk budget, smaak en in alle mogelijke stijlen. Bij ons vind je zeker en vast wat je zoekt om je interieur volledig in te richten naar je eigen smaak en binnen je budget! Samen met onze master interieurarchitecten gaan wij opzoek naar de nieuwste materialen en technieken om de beste oplossingen te bekomen. Hiernaast geven ze jou de beste kleur en materiaaladviezen ongeacht jouw stijl en budget. 

 • Bedden

  Bij het kopen van een bed spelen je smaak en ervaring een belangrijke rol, en er zijn nog veel meer factoren die cruciaal zijn in het keuzeproces voor een nieuw bed. Bent u opzoek naar het ideale bed voor in u nieuwe slaapkamer? Maar bent u het beu om altijd dezelfde standaard modellen zien terug te komen? Dan bent u bij Gentinis aan het juiste adres.

  meer info
 • Dressings

  Wilt u graag een dressing kopen? Dan is het type een eerste belangrijk punt. Bij Gentinis kan je zowel kiezen voor een standaard dressing als voor een volledige dressing op maat ongeacht de stijl en budget. Droomt u al lang van een inloop dressing? of gaat u toch liever voor een hoek- of wanddressing? Wij bij Gentinis kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen.

  meer info
 • Zetels

   De zetel is het middelpunt van uw woonkamer en tevens ook de plaats waarin u veel tijd zal doorbrengen met het gezin, familie of vrienden. Net door deze reden vinden wij bij Gentinis dat uw zetel bij uw woning en levensstijl moet passen. U moet hier jarenlang van kunnen genieten en er steeds even goed in blijven zitten, dus waarom niet direct op maat laten maken?

  meer info
 • Tafels en stoelen

  Heeft u altijd al gedroomd van een interieur met zijn eigen karakter waarin alles tot in de puntjes verzorgd is? Dan bent u bij Gentinis aan het juiste adres. Gentinis staat al jaar en dag bekend voor zijn kwaliteitsvolle uitwerking dat tot in het kleinste detail uitgewerkt wordt.

  meer info