• 09:00 - 12:00 / 14:00 - 18:00

  Altijd mogelijk op afspraak, ook buiten onze openingsuren.

Keukens.

Sinds de oprichting van ons familiebedrijf is het onze missie geweest om kwaliteitsvolle keukens te ontwikkelen die een voorbeeld zijn voor anderen. Dit doen we door steeds met de meest hoogwaardige materialen te werken en de beste kleur en opstellingsmogelijkheden aan te bieden. Dit alles in combinatie met een nauwkeurige afwerking maakt Gentini's prijs-kwaliteit uw beste keuze.

 • Modern Strak

  Een moderne keuken biedt een gestroomlijnde en minimalistische stijl met strakke lijnen, open ruimtes en zeer functionele postindustriële materialen. Ze hebben een open plattegronden die meestal de volledige lengte van de keukenindeling zal bespelen. 

  meer info
 • Landelijk

  De landelijke keuken of de cottich hoevenstijl komt steeds vaker terug in de hedendaagse woningen. Het is een zeer populaire stijl die in verschillende situaties gebruikt kan worden en telkens opnieuw de eye-catcher van de ruimte zal zijn.

  meer info
 • Urban- streetstyle

  Voor wie houdt van het stadsleven is een levendige, maar toch gezellige keuken het ideale scenario. Net zoals in de stad zit deze ruimte vol met contrasten die zowel door jong als oud gesmaakt kunnen worden.

  meer info